sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Verson Puodin OmpelukerhoTällä kertaa tärppäsi! Muutaman kerran olen sivusta seurannut, kun Ompelukerho-paketit katoavat hetkessä, enkä ehtinyt mukaan. Ideana tämä on ihana: Verson Puoti myy hieman edullisemmin mysteerikangasta ja antaa aiheen, sekä päivämäärät, jolloin kankaasta pitää jotakin ommella. Tällä kertaa aiheena oli "Minulta minulle rakkaudella".
Pakko myöntää, että kun avasin paketin ja kaivoin kankaan käsiin oli ensireaktio järkytys. Liikaa kaikkea. Värejä. Kuvioita. Koristetta. Leggarit! Tästä tulee leggarit.
Eipäs muuten tullutkaan. Sillä aikani kangasta käsissäni pyöriteltyä ja poikani ottamia  "kummin päin kuosi päälläni on kivempi"-kuvia katseltuani päädyin tekemään Ottobren "Sporty Shape" mekon, jota olen halunnut ommella siitä lähtien, kun kyseinen lehti kolahti postilaatikkoon. Tähän mennessä en vain ole ehtinyt tehdä sitä, kun kaikkien muiden ompelukset menevät omien juttujen ohi tärkeysjärjestyksessä.
Jotenkin tähän kuosiin ihastui vasta, kun vaate oli valmis. Aika monella ollut sama reaktio, kun olen Verson Puodin FB-päivitystä lueskellut.

Ja lopuksi pikaräpsy päälläni. Kaula-aukkoa ja olkainten leveyttä muokattu alkuperäisestä kaavasta, sekä vyötärösauma ja vetoketju jätetty pois ja kainaloiden alta kavennettu yhteensä 8cm.On tässä muutakin ommeltu, Jouluaatoksi kaikkea kivaa. Täytynee niistä tehdä seuraava juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti