torstai 4. kesäkuuta 2015

Kymmensormijärjestelmä ja pikkuisen formuloita

 

Tämä hauska näppäimistö-kangas sattui olemaan alennuksessa Majapuulla jokin aika sitten. Parilla klikkauksella oli ostoskorissa sopiva pätkä kangasta, it-alalla työskentelevälle veljelleni, t-paitaa varten. Ongelmaksi muodostui vain sopivan värinen resori. Etten tenten teelika menten.. Ei oikein mikään alla olevista kutkutellut värisilmää. Käpysen harmaa-valkoinen raitaresori oli väriltään lähinnä, mutta raita hieman liian leveää kaula-aukon resoriksi. Miniresorit Majapuulta ja yksiväriset omista kätköistä.





Silloin satuin muistamaan Royal-tuotteen lepakkotunikan, joka on jäänyt käyttämättä, koska aikoinaan tilasin aivan liian reilun koon itselleni. Tunikan helmaresorihan voi olla himpun kapeampi, joten hätä ei lue lakia:




NipsNaps helmaresori purkuun ja sopivan suirun leikkaus veljen t-paitaan :)
Kaula-aukko näyttää hurjan pieneltä, mutta kyseessä on noin kokoa 2XL oleva t-paita. Kaava on ihan avomieheni t-paitaa mallailemalla leikelty ja samalla melkein 10cm leveyttä lisätty.


Pakko oli kuitenkin vetäistä itselle paita päälle ja testata, tuliko kaula-aukosta sittenkin liian pieni. Nooh, sen näkee sitten kun veli perheineen tulee Suomeen lomailemaan. Helpostihan tuota saa suurennettua, jos se sattuu kiristämään. Mutta resorin väri ainakin on aika täydellinen :D



Veljen esikoiselle tuli hurauteltua myös tämä Sari Pelhon suunnittelema ihana Formula-kuosinen paita. Kangas myös Majapuulta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti