perjantai 31. lokakuuta 2014

*Buli Buli* kaloista leggarit tuli!




Hieman muokattu kaava käsissä; kavensin enempi reisistä ja pohkeista, lisää pituutta ja korkeampi vyötärö. Noh. Ei tämä vieläkään ole mieleiseni. Ehkä kolmas kerta lopulta toden sanoo ;)




Kangas on Sari Ahokaisen suunnittelema "Kalat" digiprintti jersey, jonka ostin Hannan Kankaasta. Kaloja saatavilla suoraan Sari Ahokaisen omasta SaShopista.



*Buli Buli*



3 kommenttia:

  1. Heh, jos se on se mun lähettämä kaava niin se ei ole alkujaan piirretty noin piiiiiiiiiitkille säärille :-) Ja yläosasta en muuten lainkaan muistanut korottaa sitä... Mut pidennetty M-kokoinen vois olla sit sun säärille se sopiva, jos toi L on liian leveä.

    VastaaPoista
  2. Tää on jotain sen sun ja mun vanhan kaavan väliltä :) Otin sun kaavasta mallia ja sain mun kaavasta paremman <3

    VastaaPoista
  3. Joo kato se on noi piiiitkät sääret :-) Yleensä kun noi kaavat on noin 20cm sua lyhyemmille (lyhyenlännille tallaajille) piirrettyjä. Sulle kun tekee jotain niin pitää muistaa lisätä senttejä vähän joka kohtaan tasaisesti, paitsi leveyteen!

    Noi sukat on makeet! Kun mun käsi joskus taas kestää niin musta-harmaa-valko sävyiset pitkät sukat on kyl to-do listalla... kun mun käsi... joo tiiät kyl ;-)

    VastaaPoista